lauantai 1. maaliskuuta 2014

Urakka ohi!:)


Puolen vuoden leivontaurakka on nyt ohi. Materiaali Kakut -kirjaani varten meni painoon perjantaina ja kirja ilmestyy kevään kuluessa. Haikea, mutta samalla helpottunut fiilis kun ei enää ole "pakko leipoa"!:) Kiva kun voin taas keskittyä blogin päivittämiseen!:)

15 kommenttia:

 1. Olenkin vähän ihmetellyt, kun täällä on ollut kovin hiljaista, nyt ymmärrän =) Mahtavaa ja onnea!! Hienoa, että sinulta ilmestyy oma kirja!!!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Mahtavaa! Yksi kirja tulee varmasti täydentämään meikäläisen kirjahyllyä! Onnea!

   Poista
 3. Onnea "lapsukaisen" johdosta! Leivonta on ihanaa, mutta on varmasti ihan eri asia leipoa omaksi iloksi ilman aikataulua, kuin tuollaisessa kirjaprojektissa.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia!:) Leipominen ei tosiaan aina ollut projektin aikana mitään rentoa puuhaa!;) Aika tuntui menevän normaalia nopeammin ja ohjeita olisin voinut testata loputtomiin. Nyt on kuitenkin aika hieno fiilis kun kirja on vihdoin valmis!:)

  VastaaPoista
 5. Onnea kirjasta! Sain kirjan käsiini. Kuka on ollut kuvaajana kirjan kuvissa?

  VastaaPoista
 6. Onnea upeasta kirjasta ja tervetuloa takaisin blogistaniaan!

  VastaaPoista
 7. kirjasi oli kiva! Itse olisin vain ehkä panostanut enemmän kuviin. Kuvat ovat niin tärkeässä asemassa tällaisissa leivontakirjoissa. Iso urakka varmasti takana.

  VastaaPoista
 8. Kiitos!:) kuvien kanssa meinasi muutaman kerran tulla harmaita hiuksia esim. valaistuksen ja kodin tilan puutteen takia..:( hyvä olisi myös ehkä ollut ottaa joku valokuvaus-kurssi ensin. No, parhaani tein!:)

  VastaaPoista