Vieraskirja

8 kommenttia:

 1. Hei!
  Näin pirkka-lehdestä että olit voittanut cupcake-kisan :) Löysin lehden aukeaman tekstistä, että sinulla on myös blogi, menin heti nettiin ja kirjoitín hakusanaksi Vaaleanpunainen nonparelli :) Blogisi on todella hieno ja hyvä,ja blogisi nimi on mitä parhain! Ja onnittelut vielä cupcake-kisan voitosta! :)
  Terveisin: Anna- jauhopeukalo

  VastaaPoista
 2. Joo olihan noita hämähäkki muffinsseja ihan kiva tehä :)

  VastaaPoista
 3. Hej! Ha du någon gång gjort macarons?

  VastaaPoista
 4. Hej! Jo, jag har gjort macarons, men det är länge sedan jag gjort dem senast. Hade ett macarons-recept i min förra blogg på vuodatus.net, men flyttade aldrig receptet hit.. Har dock haft planer på att testa mitt gamla recept, samt några nya recept och kommer sedan att antagligen lägga hit det recept som jag lyckas bäst med :)

  VastaaPoista
 5. Positiivista blogissasi on esimerkiksi se, että erityisruokavaliot on laskettu mukaan.

  VastaaPoista
 6. Hei! Kiitos ihanasta muumikakkuideasta! Etsin pitkään sopivaa (hempeää mutta poikamaista) koristeluideaa poikani 2-veesynttäreille ja löysin Alinalle tekemäsi muumikakun. Vaihdoin pinkin siniseen ja tein muita pieniä muutoksia. Tuo Alinalle tekemäsi kakku koristeineen on aivan upea - todella kaunis. Linkitin blogisi mun kakkupostaukseen, kun koristeluidea oli täysin sun oma :)

  VastaaPoista
 7. Grattis att du fått till stånd en hel bok!
  Lisse

  VastaaPoista