tiistai 5. maaliskuuta 2013

Koristeelliset kakut -lehti


Sain DeAgostini -kustantamolta arvioitavaksi heidän uuden Koristeelliset kakut –lehden, joka on tänään tullut myyntiin kauppoihin. Koristeelliset Kakut –lehti on kahden viikon välein ilmestyvä keräilysarja, joka tarjoaa lukijoilleen vinkkejä ja ideoita kakkujen, muffinssien ja leivoksien koristeluun. Jokainen numero sisältää myös leivontaan liittyviä työ-/koristeluvälineitä, kuten esim. sabluunoita ja erilaisia muotteja.
Lehti on mielestäni selkeä ja ohjeet ovat yksinkertaisen tuntuisia. Lehti sisältää paljon ihania ja värikkäitä kuvia, joista on helppo inspiroitua. Myös lehden hinta on kohtuullinen: ensimmäinen numero 2,95 euroa (norm. hinta 5,95 euroa). Plussaa myös lehden mukana tuleville koristeluvälineille!:) Miinus kuitenkin lehden mukana tulevalle vaaleanpunaiselle koristehileelle, jota ei suositella syötäväksi! Minulla tämä jää käyttämättä.
Kaikesta huolimatta en oikein innostunut tästä ensimmäisestä numerosta. En tiedä miksi. Ehkä se ei tuonut minulle mitään uutta, mitä en olisi jo nähnyt aiemmin. Uskon että lehti soveltuu parhaiten aloittelevalle harrastajalle. Ideoita ja inspiraatiota toki hienoista kuvista tulee pitemmällekin ehtineille harrastajille. 
Lisätietoja lehdestä saa lehden verkkosivuilta ja Facebook -sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti